Benvingudes i benvinguts!

Des de l'escola us donem la benvinguda al blog de la comunitat dels mitjans de l'escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell.

Aquest blog pretén ser una eina educativa perquè famílies, alumnes i mestres tinguin un lloc comú per debatre qüestions relacionades amb tot allò que, dia a dia, ens trobem a l'aula.

A més a més, també pretén fer-vos gaudir una estona obrint el vostre calaix de la memòria. Recordeu tot el que hem fet junts?

dimarts, 8 d’octubre del 2013

2n dia de colònies!

Benvolgudes i benvolguts!
 Hem superat amb molt èxit el segon dia! Desprès d'un primer i un segon esmorzar vam pujar al vaixell a donar una volta per la badia dels Alfacs, l'espai de mar que hi ha entre el delte de l'Ebre i La Ràpita. Avui, a més, a ha fet un dia espectacular, maco, maco.

Una vegada dinats el grup dels petits ha baixat a la platja i els grans han fet una pràctica amb microscopi amb plàncton. Després esbarjo, sopar i una miqueta de música...i a dormir, que és el que estan fent ara mateix quasi tots.

Demà sortim a les 12h i esperem arribar una miqueta abans de les 14h. Estem tots i totes cansats, però molt content de com està anant tot. Mireu les fotos i ho veureu!!

Fins demà!
L'equip de mestres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada