Benvingudes i benvinguts!

Des de l'escola us donem la benvinguda al blog de la comunitat dels mitjans de l'escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell.

Aquest blog pretén ser una eina educativa perquè famílies, alumnes i mestres tinguin un lloc comú per debatre qüestions relacionades amb tot allò que, dia a dia, ens trobem a l'aula.

A més a més, també pretén fer-vos gaudir una estona obrint el vostre calaix de la memòria. Recordeu tot el que hem fet junts?

dimarts, 8 d’abril del 2014

Passeig literari a la Joncosa del Montmell

Benvolguts i benvolgudes!
El proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a l'escola Teresa Godes i Domènech, volem celebrar una diada molt especial. Volem inundar els carrers de la Joncosa del Montmell de contes i poesia, de paraules i màgia, de misteri i il•lusió. 
Els receptors principals d’aquesta inundació literària seran les nenes i nens de la nostra escola però estem convençudes que, promotores, receptors i preceptors barrejarem la nostra màgia i il•lusió en el que serà el primer Passeig literari per la Joncosa del Montmell.

La proposta és la següent, tindrem oberts sis espais per on, els petits protagonistes, passaran al llarg del matí repartits en sis grups de 13 a 15 alumnes. A cada espai hi haurà un grup de lectors i lectores que llegiran i/o interpretaran textos en veu alta. El passeig literari es realitzarà al llarg de tot el matí, havent-hi dos bloc horaris clarament diferenciats, de 9h30 a 11h i de 12h a 13h30. De 11h a 12h realitzarem l’esmorzar.

Ja tenim a les persones que llegiran en veu alta als nostres protagonistes, les lectures en català, castellà i anglès, un entusiasta grup de lectors i lectores que en llegiran poemes, contes, llegendes i a més ens explicaran històries, certes o no, d'esdeveniments que potser no han succeït tan lluny com ens podríem pensar.

Us mostrem els sis espais on es faran aquestes lectures!
L'espai Montserrat Abelló

L'espai Joan Brossa

L'espai Joana Raspall

L'espai Martí i Pol

L'espai Olga Xirinachs

L'espai Joan Vinyoli

La nostra escola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada